Επιστροφή στην κορυφή
Κοινοποίηση

KARAOULANIS

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το πρότυπο κέντρο επίπλου ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας επίπλου, δίνοντας λύσεις και ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διαμόρφωση του σπιτιού σας, με βάση πάντα το προσωπικό σας γούστο και χαρακτήρα. 

Το έπιπλο Καραουλάνης είναι συνώνυμο ποιότητας και αξιοπιστίας.

4.5 Βαθμολογία Google (35 αξιολογήσεις)

Αρέσει σε 8544 άτομα

Ωράριο

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:30 - 21:00

Σάββατο: 08:30 - 15:00

    *Επιλέξτε την κατάλληλη ώρα για εσάς, σύμφωνα με ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας την ώρα που σας ενδιαφέρει με το μέσο που επιλέξατε. Σε περίπτωση επιλογή σας για video κλήση, θα στείλουμε στο email σας τα στοιχεία της επαφής μας.


    η Ιστορία μας…

    Το 1955 ξεκίνησε η δημιουργία επίπλου με ξεχωριστό μεράκι και κέφι. Το 1974 ο πρώτος εκθεσιακός χώρος ήταν γεγονός. Σήμερα, η δεύτερη γενιά συνεχίζει, με στόχο να προσφέρει στο χώρο σας τα πιο ποιοτικά έπιπλα. Το δυναμικό παρών της εταιρείας μας διαμορφώνεται από την μακρά πορεία της και από την σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες μας. Αναζητούμε και βρίσκουμε για εσάς το έπιπλο που συνδυάζει το στυλ που ταιριάζει στο χαρακτήρα σας, πάντα στη γνωστή ποιότητα Καραουλάνης.

    Στο έπιπλο ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ η ποιότητα έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Σας προτείνουμε μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων που συνοδεύουν μια ποιοτική επίπλωση (χαλιά, διακοσμητικά, πίνακες κ.τ.λ.) και χαρίζουν στον χώρο σας ξεχωριστό στυλ και αξεπέραστη αισθητική. Όλα τα παραπάνω αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα που μας καθιέρωσε στο μυαλό και την συνείδηση των χιλιάδων πελατών μας.

    Oι Συνεργάτες μας