Επιστροφή στην κορυφή
Κοινοποίηση

APOSTOLOU FURNITURE

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το τέλειο design στο μοντέρνο και κλασικό έπιπλο, η αξεπέραστη ποιότητα και οι ασύγκριτα καλές τιμές, καθιστούν την επιχείρηση μας από τις πλέον αξιόπιστες και ανταγωνιστικές της ελληνικής αγοράς.

Η πλήρης κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησης αλλά και οι δυνατότητες ειδικών κατασκευών στα μετρά σας, συμβάλουν τα μέγιστα στην πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας. Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα αποκτήσετε σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές και δυνατότητα άτοκων δόσεων.

Η εταιρεία μας επηρεασμένη από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκθέσεις επίπλου, έχει πλέον την εμπειρία μαζί με τα νέα σχέδια από το εξωτερικό για να σας προτείνει κάτι πολύ ιδιαίτερο και να κάνει το χώρο σας πολύ ξεχωριστό.

4.7 Βαθμολογία Google (101 αξιολογήσεις)

Αρέσει σε 6448 άτομα

Ωράριο

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 20:30

Σάββατο: 10:00 - 16:00  Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία για να συνεχίσετε

  Or

  η Ιστορία μας…

  Με γνώμονα το συμφέρον και την εξυπηρέτηση των πελατών, η εταιρεία επίπλου Αποστόλου κάνει αισθητή την παρουσία της από το 1970 στο χώρο του επίπλου και εν γένει του σύγχρονου οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.

  Το επίτευγμα της δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια, είναι να είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα σε 5 ιταλικούς οίκους όπου μπορούμε και διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε χονδρική και λιανική τιμή. 

  Στον Νέο μας μεγάλο εκθεσιακό χώρο στην εθνική οδό Αθηνών –Λάμιας στην νέα Φιλαδέλφεια ( ύψος Πρώην Renault) μέσα σε 3000m2 θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα επίπλου ίδιας κατασκευής αλλά και εισαγωγής των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εργοστασίων σε δέρμα και ύφασμα.

  Oι Συνεργάτες μας