Back to top
Share

Sales Points – Suppliers

Είστε επαγγελματίας με προϊόντα στον χώρο της οικίας;
Τότε βρίσκεστε στην κατάλληλη σελίδα!

Γίνετε μέλος της οικογένειας του MyPlaceUp.

Η συνδρομή σας θα περιλαμβάνει:

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 1. Εποπτευόμενη ανάρτηση των προϊόντων σας για την χρήση τους από συνεργαζόμενα καταστήματα με στόχο την ανάδειξη της ποιότητάς τους, αλλά και δυνατότητα προσθήκης ενδεικτικών τιμών πώλησης.
 2. Εύχρηστο διαχειριστικό εργαλείο για εύκολη ανάρτηση των προϊόντων σας.
 3. Πλήρης παρουσίαση κάθε προϊόντος με εικόνες και κείμενα, με κριτήριο την καλαισθησία και το design, τα οποία ελέγχονται από την ομάδα μας.
 4. Δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων (έως και όλα) ανά κατάστημα συνεργάτη και προστατευμένη προβολή αυτών.
 5. Έλεγχος για προϊόντα αντιγραφής ή απομιμήσεων και διαχείριση τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Παρουσίαση στατιστικών στοιχείων απευθείας από το διαχειριστικό σας εργαλείο.
 • Μελέτη στατιστικών στοιχείων από την ομάδα μας και ενημέρωση σας για τα αποτελέσματα, καθώς και συστάσεις βελτίωσης και προγνώσεις σε τριμηνιαία βάση.

CALL TO ACTIONS

 • Παρουσίαση της επιχείρησης σας σε ξεχωριστή σελίδα –microsite-.
 • Δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας των επισκεπτών με την επιχείρηση σας.
 • Ανάδειξη και αξιολόγηση της ψηφιακής σας παρουσίας από τους επισκέπτες σας, με API διασύνδεση, απευθείας με τους διάσημους μηχανισμούς του Google Business και του Facebook.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ B2B & AFFILIATES, BRAND AWARENESS

 • Δυνατότητα εσωτερικής επικοινωνίας και επισύναψης συνεργασιών με τα προβαλλόμενα καταστήματα, απευθείας μέσα από την πλατφόρμα.
 • Προώθηση του καταστήματός σας και των προϊόντων σας, σε συνεργαζόμενα δίκτυα ψηφιακής προβολής προϊόντων (affiliates).
 • Δυνατότητα ανίχνευσης αναγκών καταστημάτων καθώς και αξιολόγησης τους, τόσο ποιοτικά όσο και γεωγραφικά για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών.
 • Αύξηση της αναγνωρισιμότητάς σας (brand awareness) με αναφορές της επιχείρησής σας και παρουσίαση του λογότυπού σας, σε διάφορα μέρη της πλατφόρμας (φίλτρα, τοποθεσίες, περιοχές, προϊόντα κλπ.) καθώς και σε συμπληρωματικές υπηρεσίες μας σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, κα.).

DIGITAL MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Αύξηση εμπορικής αναγνωρισιμότητας προώθηση του brand σε καταστήματα και στους επισκέπτες.
 • Προβολή της επιχείρησης σας με σχετικές αναρτήσεις σε blog, ανακοινώσεις και νέα στον χώρο της πλατφόρμας.
 • Αποστολή emails διαφημιστικού και άλλου ποιοτικού περιεχομένου των προϊόντων της πλατφόρμας (newsletters), σε εγγεγραμμένα μέλη μας, συνολικά ή ανά κατηγορία (π.χ. ιδιώτες, ξενοδοχεία, κατασκευαστικές εταιρείες, επιχειρήσεις με υπηρεσίες οικίας, κ.α.).
 • Προβολή προϊόντων της πλατφόρμας με καινοτόμα εποχιακά Digital Events στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, κα.).
 • Στοχευμένες διαφημίσεις ακριβώς τη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχει η πλατφόρμα (Google Ads).

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ANDROID

Εφαρμογή MPU για κινητά Android στο Google Store για χρήση από κινητές συσκευές.

Από το Ιανουάριο του 2022 η χρήση internet από κινητά έχει την ηγετική θέση με το 55% της αγοράς, σε σχέση με τους επιτραπέζιους υπολογιστές που κατέχουν το 42% της αγοράς.

Οι επιχειρήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο αυξάνονται ραγδαία, τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι άνθρωποι ψωνίζουν καθημερινά μέσω διαδικτύου, όσο ποτέ άλλοτε, γεγονός που αναγνωρίσαμε και υλοποιήσαμε την αντίστοιχη έκδοση της MyPlaceUp και για κινητά.

Διασφαλίσαμε μια ισχυρή ταυτότητα και παρουσία

ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πώς επεκτείνουμε την αναγνωρισιμότητα της πλατφόρμα μας

 • Συνεργαζόμαστε με συμπληρωματικές ψηφιακές παρουσίες – δίκτυα, με κατάλληλους ανθρώπους επιρροής (Influencers), έτσι ώστε κάθε επιχειρηματικός συνεργάτης να προσελκύει ένα εντελώς νέο αλλά σχετικό κοινό.
 • Βελτιστοποιούμε συνεχώς τα περιεχόμενα της πλατφόρμας, ειδικά για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), βοηθώντας τα bots της Google και του Bing ώστε να καταλάβουν τι αφορά κάθε σελίδα παρουσίασης προϊόντων και καταστημάτων για βέλτιστα αποτελέσματα.
 • Διαθέτουμε μια ισχυρή στρατηγική μάρκετινγκ μέσω email campaigns, αναγνωρίζοντας ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ στην εργαλειοθήκη του ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Διατηρούμε μια σταθερή ροή επικοινωνίας με τους χρήστες μας με προωθήσεις, νέο περιεχόμενο, λανσαρίσματα προϊόντων και άλλα νέα που μπορούν να ενθαρρύνουν τους πελάτες να προχωρήσουν σε αγορές.

ΠΩΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΑΣ

 • Επένδυση σοβαρού κεφαλαίου σε εξάμηνη βάση, για χρήση της υπηρεσίας Google Ads για μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης.
 • Τακτικές πληρωμένες διαφημίσεις σε μηνιαία βάση στις Πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn). Ενισχύουμε την οργανική κοινωνική μας παρουσία και εστιάζουμε ιδιαίτερα και στις διαφημιστικές δαπάνες SMM για τα προβαλλόμενα προϊόντα.
 • Δημιουργούμε ενδιαφέρον, ποιοτικό και ελκυστικό περιεχόμενο στις σελίδες μας, για άτομα που θέλουν να αγοράσουν τα προβαλλόμενα προϊόντα.
 • Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες διακοσμητές (interior designers) και φωτογράφους για να πετύχουμε τη μέγιστη λειτουργική και αισθητική διαμόρφωση των προβαλλόμενων προϊόντων.

Αξιοποιήσαμε σύγχρονα εργαλεία προώθησης

Εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής στη διάθεση σας!

 • Ενέργειες SEO για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα σύμφωνα με τις οδηγίες της Google, με τεχνικούς ελέγχους (SEO Audit), με συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας της πλατφόρμας, της ταχύτητας της, της λειτουργικότητας της και της στόχευσης της.
 • Προβολή προμηθευτών που είναι συνδρομητές στην πλατφόρμα μας, με πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο από τους κειμενογράφους μας, με διάφορους τρόπους όπως σε άρθρα για το blog μας, σε τρίτα ψηφιακά περιοδικά και sites, σε video παρουσιάσεις, κα.).

Όλες οι απαραίτητες δυνατότητες, ρυθμίσεις και πληροφορίες στατιστικών είναι στην διάθεση σας!

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της ανάρτησης των
προϊόντων σας μέσω του διαχειριστικού μας.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΑΣ
ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Τα δεδομένα του MyPlaceUp
version 1.0 μέχρι σήμερα